Socijaldemokratija

Ženska prava – nova stranica na CMV sajtu

Web

Radeći, evo već više od deset godina, na različitim programima unapređenja položaja i političkog obrazovanja  žena, odlučili smo da na našem vebsajtu pokrenemo stranicu ŽENSKA PRAVA. Do sada smo sve teme iz oblasti ljudskih prava, pa samim tim i ženskih prava stavljali pod oblast promocije socijaldemokratskih vrednosti. Kao što znate CMV je sa 5 partnerskih organizacija organizovao kampanju „Karavan ženskih prava tokom meseca marta. Tada je kreirana Facebook stranica Ženska prava. Reakcije žena i online zajednice su bile više nego pozitivne, a broj pratilaca je stalno rastao.

Radeći skoro 10 meseci na toj stranici uvideli smo da je potrebno da neke od informacija koje se na njoj postavljaju budu sačuvane i da ne ostanu samo na FB zatrpane drugim informacijama koje za njima dolaze, već da možemo brže i lakše da ih pronađemo. Osim toga neke teme možemo predstaviti iz više uglova dodajući relevantne linkove koji će nam pomoći da produbljujemo temu.  Iz tog razloga smo kreirali stranicu kojom bi pomogli da se informacije iz ove važne oblasti brže pronalaze i lakše šire. Stranica će sadržati novosti iz sektora, biblioteku dokumenata i korisnih linkova, kao i blog.  Do stranice će se dolaziti preko banera i ona će funkcionisati kao zaseban mini sajt povezan sa CMV.

Nadamo se da će vam ova strana biti od koristi i da ćemo  je zajednički unapređivati.  Nastavite da nas pratite, a očekujemo i vaše predloge, sugestije kao i da nam šaljete vaše aktivnosti  i pokrenute teme za koje smatrate da bi trebalo da se na nađu na ovoj stranici. Želimo vam sve najbolje u Novoj godini.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *