Obrazovanje

Borci protiv populizma – prijava za seminar

Fondacija za evropske napredne studije (FEPS)Evropski forum za demokratiju i solidarnost i Fondacija Max van der Stoel, u saradnji sa Centrom modernih veština, vas pozivaju da se prijavite za učešće na seminaru “Demokratija danas – uloga socijaldemokratskih političkih stranka i društvenih pokreta u borbi protiv populizma” Seminar je namenjen mladima iz levo orijentisanih političkih stranaka, organizacija civilnog društva i društvenih pokreta.

Ako vas interesuju vrednosti levice, politika, društveni aktivizam i želite da radite na tome da Srbija postane pravednije i ravnopravnije društvo, prijavite se za seminar, koji će se održati 30. juna – 2. jula u Kovačici.

Fokus ovog seminara će biti na bavljenju društvenim pokretima i aktivizmom, kao i praktičnim veštinama kao što su pregovaranje i vođenje kampanje. Trening će voditi treneri CMV uz saradnju sa iskusnim holandskim FMS trenerima. Ovaj seminar organizujemo u okviru dvogodišnjeg projekta “Budućnost socijaldemokratije u Evropi i njenom susedstvu” koji se paralelno realizuje u 14 zemalja Evrope, Bliskog istoka i Severne Afrike.

Prijavni formular se popunjava online  i to najkasnije do četvrtka 22. juna. Spisak izabranih polaznika i polaznica treninga će biti objavljen na našem sajtu u petak 23. juna 2017. godine.

Osnovni kriterijumi za izbor polaznika i polaznica su društveni i politički aktivizam, motivacija i zastupanje vrednosti socijaldemokratije. Ovaj projekat je namenjen prvenstveno mladima (od 18 do 35 godina), koji sebe vide kao aktivne učesnike u društvu i agente promena. Osnovno poznavanje engleskog jezika je neophodno.

Za sve odabrane polaznike/ce seminara FMS i CMV snose troškove smeštaja, prevoza i hrane.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, kontaktirajte nas putem komentara ili mailom na office@cmv.org.rs

logo-feps logo FMS

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *