Obrazovanje

Da vaša komunikacija ne bude #Covfefe – Politička akademija u Banja Luci

PA

U Banjaluci je od 8. do 10. juna u hotelu “Bosna” održan jedan od četiri seminara na dvanestoj “Političkoj akademiji” sa temom  “Političko komuniciranje u BiH – mediji, javnost i politika ”. Ovaj trodnevni seminar održava se u organizaciji Fondacije Friedrich Ebert, Nezavisng univerziteta Banja Luka i Centra za studentsku demokratiju.  Politička akademija je projekat koji traje više od deceniju i namenjen je mladima koji su zainteresovani za oblasti prava, javna uprave, evropskih integracija,  civilnog društva, medija, političkih nauka…

program

Prvog dana seminara treneri Centra modernih veština iz Beograda Miloš Đajić i Igor Jojkić su održali predavanja i radionice na teme: uvod u političku komunikaciju, kreiranje poruke, analiza poruka mladima, online komunikacija… Učesnici su imali priliku i da se upoznaju sa nekoliko studija slučajeva, među kojima i studijom slučaja čuvenog tvita #Covfefe. Kroz pomenute studije slučaja predstavljena su dostignuća u političkoj komunikaciji pre svega u sferi online političke komunikacije. Zainteresovanost učesnika za temu, otvorenost i debata su karaterisali prvi dan rada.

jojkic

Centar modernih veština nastavlja svoju misiju rada sa dugogodišnjim partnerima na različitim programima političkog obrazovanja kao regionalni prisutan trening centar.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *