Obrazovanje

Ženska politička kampanja

Kancelarija Međunarodnog republikanskog instituta (IRI) u Bosni i Hercegovini organizovala je treninge iz osnova kampanje i korišćenja Interneta u kampanji za kandidatkinje iz različitih stranaka. U Bosni i Hercegovini se ove godine održavaju lokalni izbori. Na tim izborima veliki broj žena će pokušati da osvoji dovoljan broj glasova koji će im omogućiti da postanu vijećnice/odbornice.

Seminar

Sam seminar je organizovan putem ZOOM platforme. Treneri CMV-a dobijaju pohvale zbog načina na koji vode  treninge na ZOOM platformi. I ovga puta komentari učesnica su bili veoma pozitivni. Teme koje su na ovim semiinarima obrađivane su uvod u kampanju, odrđivanje cilja, osnove političke komunikacije, alati i kanali u komunikaciji. Na drugom seminaru su učesnice imale priliku da unapređuju svoje veštine u kreiranju različitih sadržaja za online medije i društvene mreže.

Ovim CMV, kao regionalni trening centar, nastavlja svoju misiju rada sa dugogodišnjim partnerima na različitim programima političkog obrazovanja. Želimo mnogo uspeha i ravnopravnosti svim kandidatkinjama na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *