Obrazovanje

Promising politicians

Već šestu godinu za redom treneri i trenerice CMV-a su deo tima predavača na seminarima „Promising politicians“. Ove seminare već 8 godina za redom organizuje Fondacija Friedrich Ebert iz BiH za mlade socijaldemokrate iz SDP BiH i mladih SNSD (MSD). Namenjeni su boljem povezivanju i razumevanju između mladih iz različitih delova BiH.

Seminari ovog projekta se održavaju u Banja Luci, Mostaru i Sarajevu.  Posle seminara u Banja Luci 13. i 14. oktobra održan je seminar u Sarajevu. Igor Jojkić i Miloš Đajić su prvog dana seminara održali “world caffee” radionicu na kojoj su teme bile manjinska prava,  regionalna saradnja mladih i demokratizacija stranaka. Drugog dana seminara učesnici i učesnice su imali priliku da kroz radionice rade na kreiranju poruke, izradi štampanih materijala, organizaciji i sprovođenju kampanje “od vrata do vrata”, motivaciji i radu sa volonterima, osnovama Internet kampanje.

Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini će se održati 6. oktobra 2012. godine i većina učesnika i učesnica će se naći na izbornim listama svojih stranaka. Ovo je bila dobra prilika da se oni motivišu i krenu sa pripremama za kampanju…

Sledećeg meseca vidimo se sa novim temama u Mostaru

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *