Komunikacija

Tvoje najbolje “JA” – kurs javnog nastupa

Trema? Nesigurnost? Odustajanje.

I kada odgovaraš pred profesorima i kad si u važnom društvu.

Da se dogovorimo: dobar javni nastup nije stvar nekog posebnog talenta. Treba samo znati i uvežbati!

Centar modernih veština organizuje kratke letnje kurseve javnog nastupaza mlade od 13. do 19. godina, na kojima će predavači biti novinarke i TV voditeljke Ivana Zarić i Nataša Ristić, a uz pomoć Ivana Zarića, glumca i Dejana Milovanovića, direktora fotografije.

2013-06-01 19.56.10

Kursevi traju 5 radnih dana (od ponedeljka do petka). Radi se po minimum 3 sata svakoga dana, da bismo se upoznali sa tehnikama disanja, dobrom dikcijom, osobenostima scene i medija, ponašanja na sceni i pred kamerom, razmenili iskustva i neke tajne zanata.

Očekujemo najviše srednjoškolaca i starijih osnovaca, ali i ostali mogu da se prijave, pa ćemo formirati manje grupe u kojima se dobro radi. Za prijavu je potrebno navesti ime i prezime, kontakt telefon i e mail, godište, škola … i nekoliko rečenica o očekivanjima od ovog kursa.

I još nešto: javni nastup nije samo na bini i u medijima. To je svaka prilika u kojoj možeš i treba da se pokažeš u najboljem svetlu, kada ti je važno kako će te neko oceniti i proceniti. Zato ovo i nisu kursevi za glumce i voditelje, već za sve one koji još nisu pokazali svoje “najbolje JA”.

Cena petodnevnog kursa javnog nastupa je 8.000 dinara. Svi polaznici kursa će dobiti sertifikat o pohađanju. 

Termini:

24.-  28.06., 1. –  5.07., 8. – 12.07.

Možete se informisati ovde, na našim nalozima na društvenim mrežama ili na 011/3448-007 ili na mail office@cmv.org.rs

Prijaviti se možete na telefon na mail office@cmv.org.rs

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *