Socijaldemokratija

Podcast sa Natalijom Simović

Centar modernih veština je sa partnerima pokrenuo Podcast “Socijaldemokratija i ljudska prava” koji će nam pomoći u traganju za praktičnim primenama socijaldemokratskih vrednosti u oblasti ljudskih prava. Njime ćemo regionalno pratiti aktivnosti progresivnih političkih stranaka iz Severne Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Gošća drugog Podcasta je Natalija Simović iz organizacije “Ne davimo Beograd

Podcast vodi naša draga Aleksandra Galonja

Prijavite se za sledeće emisije regionalnog podcasta

Ukoliko želite da primate vesti iz ove oblasti prijavite se na naš regionalni bilten OVDE. Na ovaj način ćete dobijati informacije i o drugim podcastima koje naši partneri rade širom regiona Zapadnog Balkana. Prethodne brojeve biltena možeta pogledati OVDE. Prvi podcast sa Aleksandrom Savićem možete podlušati na našem YOU tube kanalu.

O programu

CMV u saradnji sa partnerima iz Progres institutaForuma lijeve inicijative i Fondom za progresivne politike godinama radi na programu Socijaldemokratija i ljudska prava. I ovim podcastom nastavljamo stalno zalaganje CMV-a za unapređenje položaja LGBTI zajednice i drugih marginalizovanih grupa u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Srbiji.
Projekat sprovodimo zajedno sa Fondacijom Max van der Stoel (FMS) iz Holandije. Hvala Laburstičkoj stranci i Vestminster fondaciji za demokratiju iz Velike Britanije na podršci ovom programu. Hvala i Rainbow rose mreži organizacija na podršci i nesebičnom deljenju znanja i iskustva iz ove oblasti.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *