Obrazovanje

Poziv na dodelu diploma i spiskovi primljenih đaka u Školu “Politička komunikacija i socijaldemokratija”

Povodom početka nove školske 2013/14. godine, pozivamo vas na okupljanje u petak, 27.09.2013. u 18:00h u Kulturnom centru “Grad”, Braće Krsmanović 4 (ispod Brankovog mosta). Pozivamo sve nove i stare đake da nam se pridruže u što većem broju, jer će ovom prilikom biti uručene diplome polaznicima prethodne generacije Škole, a ujedno je to i prilika za međusobno druženje i razmenu utisaka i korisnih informacija.

U nastavku su spiskovi svih primljenih đaka po pojedinačnim modulima za prvi semestar, kao i lista đaka koji mogu da se jave u februaru za pohađanje nastave u drugom semestru.

Za modul Javni nastup se organizuje dodatni intervju, jer je maksimalan broj polaznika i polaznica 15. Oni koji ne budu primljeni u ovom semestru, mogu sada da se prijave na modul Savremena socijaldemokratija dok se ne popune preostala slobodna mesta (ima ih još 10), ili da se prijave za pohađanje  nastave ili ponovnu audiciju u drugom semestru.

Audicija za Javni nastup će se održati u ponedeljak, 23. septembra u 19 časova, časovi na modulu Politička komunikacija održavaće se utorkom od 18 časova (prvi čas je 24. septembra), a časovi Savremene socijaldemokratije će se održavati sredom u 18 časova (prvi čas je 25. septembra).

Časovi se održavaju u  prostorijama Centra modernih veština, Kneginje Zorke br. 2.

Za dodatne informacije obratite se našoj kancelariji.

Javni nastup- audicija

Politička komunikacija

Savremena socijaldemokratija

 

Spisak za drugi semestar

 

 

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  • Andjela

    Postovani,
    Da li cete objaviti spisak onih koji su ispunili uslove za dobijanje diplome, po modulima?
    Srdacan pozdrav

    • admin

      Anđela, spiskove za dobijanje diploma ne objavljujemo računajući da svako zna koliko je puta dolazio. Takođe, onima kojima fali neki dolazak, dajemo šansu da naknadnom aktivnošću omoguće sebi naknadno dobijanje diplome, tako da svako pojedinačno može dobiti informaciju kontaktirajući nas.
      Pozdrav

  • Miroslav

    Da li mi koje nas očekuje ovaj dodatni intervju na modulu Javni nastup a želimo da pohađamo nastavu ovog semestra treba odmah da se prijavimo za socijaldemokratiju (i kako) ili da sačekamo kraj audicije dok vidimo da li smo primljeni? Pozdrav.

    • admin

      Miroslave, možete se odmah prebaciti na modul Savremena socijaldemokratija pa se za Javni nastup prijaviti u sledećem semestru, ili sačekati kraj audicije pa se onda prijaviti. Vi izaberite. Pozdrav